Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Barnehagevotter En Guide Til A Holde Sma Hender Varme Og Komfortable


Barnehagevotter Oppskrift

Barnehagevotter: En guide til å holde små hender varme og komfortable

Oppskrift på barnehagevotter: Steg-for-steg veiledning

Å holde små hender varme og komfortable i kalde vintermåneder er viktig for å sikre deres velvære og glede. Barnehagevotter er et viktig tilbehør for å beskytte barna mot kulde og vind, og de er også en fin måte å uttrykke sin individualitet på. Denne omfattende veiledningen vil gi deg trinn-for-trinn-instruksjoner, tips og råd for å lage barnehagevotter som er både funksjonelle og stilige.

Materialer du trenger:

* Garn (ull, akryl eller en blanding av begge) * Strikketøy (pinner eller rundpinner) * Saks * Nål til å feste trådene

Strikkeinstruksjoner:

1. Legg opp masker: Legg opp 40-50 masker på strikkepinnene, avhengig av ønsket vottestørrelse. 2. Strikk ribben: Strikk 2 omganger ribbestrikking (2 r, 2 vr). 3. Start på selve votten: Strikk glattstrikk (alle rette masker) til votten måler ønsket lengde. 4. Del votten: Del votten i to ved å strikke halvparten av maskene på hver pinne. 5. Strikk tommelkilen: Plasser 5 masker på en holder (tommelholder). Strikk 5 masker frem og tilbake, og øk én maske på hver side av tommelholderen på hver annen omgang til du har totalt 15 masker på tommelkilen. 6. Lukk tommelkilen: Strikk tommelmaskene i glattstrikk til de måler ønsket lengde. Del tommelmaskene i 3 deler og strikk 2 og 2 sammen til det er 1 maske igjen. 7. Fest tommelen: Sy tommelkilens sider sammen til en sirkel og sy den deretter fast til selve votten. 8. Strikk avslutningen: Fortsett å strikke glattstrikk på de resterende maskene til votten måler ønsket lengde. 9. Fell av: Strikk 2 masker sammen til det er 1 maske igjen på hver pinne. Klipp tråden og tre den gjennom den siste masken for å felle av. 10. Fest trådene: Bruk en nål til å feste alle løse tråder.

Tips og råd:

* Velg et garn som er varmt, mykt og vaskbart. * Strikkepinner i størrelse 3,5 til 4,5 er vanlig for barnevotter. * Juster antall masker du legger opp i henhold til størrelsen på barnets hånd. * Sy tommelen fast tett for å sikre at den er varm og behagelig. * Vask vottene i kaldt vann for å beskytte garnet.


Komentar